Prvenstvo ZDSSS v plavanju

Prvenstvo ZDSSS v plavanju

V soboto, 13.10.2012, je v Cerknem potekalo prvenstvo Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije v plavanju. Tekmovanja so se udeležile ekipe medobčinskih društev slepih in slabovidnih iz Kopra, Celja, Kranja, Ljubljane in Nove Gorice, tekmovalci pa so se pomerili v kategorijah prsno, prosto in štafeti.

Tekmovanje je potekalo v sproščenem in prijetnem vzdušju, zato niso izostali tudi odlični rezultati. Naša članica Ivana Jug je v kategoriji prosto/50m/B1 tako osvojila zlato kolajno! V štafetnem delu tekmovanja pa je ekipa MDSS Nova Gorica v sestavi Irena Mihelj, Ivana Jug, Andrej Teodorovič in Tomaž Podobnik osvojila srebrno odličje. Čestitke, fantje in dekleta!

Zahvala za sodelovanje in dosežene rezultate pa gre tudi vsem tekmovalcem in tekmovalkam iz ostalih društev. Bili ste odlični!

Sledi nekaj utrinkov iz dogodka...

posvet sodnikov in tekmovalcev glede pravil in tehničnih podrobnosti

Slika 1: posvet sodnikov in tekmovalcev glede pravil in tehničnih podrobnosti.

Pripravljeni...

Slika 2: Pripravljeni...

Pozor ... ZDAJ!

Slika 3: Pozor ... ZDAJ!

Nosilci kolajn v kategoriji Prosto/50m/B2/B3/B4/M+Ž: 1.) Marjan Založnik (MDSS CE) 2.) Jože Založnik (MDSS CE) 3.) Janko Černigoj (MDSS KR)

Slika 4: Nosilci kolajn v kategoriji Prosto/50m/B2/B3/B4/M+Ž:
1.) Marjan Založnik (MDSS CE)
2.) Jože Založnik (MDSS CE)
3.) Janko Černigoj (MDSS KR)

Nosilci kolajn v kategoriji Prsno/50m/B2+B3+B4/M+Ž: 1.) Janez Cankar (MDSS KR) 2.) Marjan Založnik (MDSS CE) 3.) Jože Založnik (MDSS CE)

Slika 5: Nosilci kolajn v kategoriji Prsno/50m/B2+B3+B4/M+Ž:
1.) Janez Cankar (MDSS KR)
2.) Marjan Založnik (MDSS CE)
3.) Jože Založnik (MDSS CE)

Nosilci kolajn v kategoriji Prsno/50m/B1/M+Ž: 1.) Ivana Jug (MDSS NG) 2.) Marija Drinovec (MDSS KR) 3.) Matija Bregar (MDSS LJ)

Slika 6: Nosilci kolajn v kategoriji Prsno/50m/B1/M+Ž:
1.) Ivana Jug (MDSS NG)
2.) Marija Drinovec (MDSS KR)
3.) Matija Bregar (MDSS LJ)

Kategorija: