Kolesarim, da pomagam 2019

Lions klub Idrija in Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica v sodelovanju z Lions klubi Severne Primorske ter občinami Idrija, Tolmin, Kanal ob Soči, Brda in Mestno občino Nova Gorica organizirata dobrodelno kolesarsko akcijo po Severni Primorski Kolesarim, da pomagam 2019. Akcija bo potekala v soboto, 7. 9. 2019, s pričetkom ob 13. uri na parkirišču za Modro dvorano v Idriji.

Napovednik Kolesarim, da pomagam 2019

Priporočen dobrodelni prispevek na posameznega udeleženca v akciji znaša 20 EUR za tiste, ki štartajo v Idriji, in 10 EUR za tiste, ki se nam pridružijo na vstopnih točkah. Udeleženci akcije priporočen dobrodelni prispevek poravnajo vnaprej na TRR Lions kluba Idrija SI56 1915 7501 2408 532 (koda namena: CHAR, namen: Kolesarjenje 2019). Plačilo se šteje za potrditev prijave!

 

Vse, ki želite sodelovati v akciji prosimo, da izpolnete prijavnico in jo posredujete na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše prijave zbiramo do 20. 8. 2019 (zaradi organizacije povratnega prevoza in prehrane).

Za dodatne informacije v zvezi z dobrodelno akcijo se lahko obrnete neposredno na Igorja Miljevca, T: 041 485 430 ali E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., oz. spremljate spletne strani Lions kluba Idrija (lionsidrija.wordpress.com) in Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica (www.mdssng.si oz. www.facebook.com/mdssng).

Povezave:
Uradno vabilo
Prijavnica