Zahvala: Kolesarim, da pomagam 2018

Spoštovani!

Za nami je tretja dobrodelna akcija Kolesarim, da pomagam in prva v novem lajonističnem letu. Z zadovoljstvom jo lahko označimo za uspešno v vseh pogledih. Prvič nam je namreč uspelo spodbuditi lokalne skupnosti, da so se nam ljudje pridružili med potjo skozi občine, skozi katere smo kolesarili. Prvič smo pripravili tudi srečanje Lions klubov naše cone, ki je minilo v prijetnem druženju in veselju. Radio Robin je ta naš dogodek vključil celo v svojo osrednjo prireditev Robinova zabava in s tem na posebno prisrčen način omogočil naše poslanstvo predstaviti širši javnosti. Velike podpore in razumevanja smo bili deležni tudi od drugih javnih medijev.

Slika: Kolesarim, da pomagam

Zato se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujem v svojem osebnem in v imenu Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica vsem, ki ste v akciji sodelovali, jo podprli in pomagali k njeni uspešni izvedbi. Še prav posebno zahvalo pa namenjam Lions klubu Idrija.

Zagotavljam, da bodo vsi darovani in zbrani prispevki namenjeni programom pomoči slepim in slabovidnim na Severnem Primorskem.

Slika: Kolesarim, da pomagam

Prireditev Kolesarim, da pomagam 2018 so podprli ali na njej tudi sodelovali:
Lions klub Dobrovo, Lions klub Nova Gorica, Lions klub Soča Kobarid, Lions klub Vogrsko, Lions klub Zemono, Radio Robin, AŽMURK Zavod za razvoj ranljivih skupin, Mestna občina Nova Gorica, Občina Kanal ob Soči, Elektro Primorska, Kolektor, Turistično društvo Kanal ob Soči, Občina Tolmin, Triatlon klub Ajdovščina, RCT Trans Boris Ržek, s.p., Občina Ajdovščina, Občina Idrija, Radio Primorski val, Radio Koper, Občina Renče-Vogrsko, Radio Slovenija.

Z mislijo in upanjem na naša prihodnja podobna druženja vas lepo pozdravljam.

Igor Miljavec,
Predsednik Medobčinskega društva slepih in
slabovidnih Nova Gorica