Kolesarim, da pomagam 2017

Datum objave: 29. 8. 2017

Pomembno obvestilo: Ažurne informacije o poteku prireditve bodo objavljene na spletni strani ter Facebook profilu društva MDSS Nova Gorica, zato vse interesente prosimo, da redno spremljajo oba vira.

Lions klub Idrija in Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica prirejata v sodelovanju s severnoprimorskimi Lions klubi dobrodelno kolesarsko akcijo po Severni Primorski.

S kolesi se bomo podali na 150-kilometrsko krožno kolesarjenje na relaciji Idrija - Ajdovščina - Nova Gorica - Tolmin - Idrija.

Začetek je predviden v soboto, 2. septembra 2017, z zborom ob 9. uri pred Modro dvorano v Idriji. Na dvodnevni poti bomo prvi dan prevozili približno 70 kilometrov od Idrije, prek Cola do Ajdovščine in naprej skozi Vogrsko, Šempeter pri Gorici do Nove Gorice, kjer se bomo ob 17.45 uri pridružili zabavi Radia Robin. Drugi dan, v nedeljo, 3. septembra 2017, nadaljujemo od Nove Gorice proti Tolminu, Mostu na Soči do Idrije, ko prekolesarimo približno 80 kilometrov.

Slika: Plakat Kolesarim, da pomagam 2017

Od vsakega udeleženca je zaželen prostovoljni prispevek, ki znaša za oba dneva kolesarjenja 30 evrov, za dan 15 evrov, za posamezno etapo pa 10 evrov. Zbrani denar te dobrodelne akcije namenjamo Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za izvajanje programa Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir.

Denarna sredstva v okviru omenjene akcije zbiramo tudi na TRR SI56 1915 7501 2408 532 LIONS KLUBA IDRIJA (koda namena: CHAR, namen: Kolesarim, da pomagam).

Vsi na kolo za dober namen.

Povezave:
Uradno vabilo
Zemljevid trase
Časovnica 1. dan
Časovnica 2. dan
Prijavni obrazec